Сортиране по
View:

Консервирана храна за кучета

Не е случайно, че кучета от различни възрасти обичат храната от консерва. PetMagazin предлага консервирани кучешки храни с премиум качество, които са натурални, вкусни и здравословни. Те са съобразени с енергийните нужди и възрастта на кучетата и им предоставят балансиран прием на полезните за тях хранителни вещества. Консервите за кучета и другата мокра храна като паучове, пастети и салами са особено подходящи за кучета, които имат проблеми с дъвченето и храносмилането. Консервите за кучета са подходящи също и за животни, които не пият достатъчно вода през деня или отбягват сухата гранулирана храна.

Съветваме ви да четете внимателно етикетите, за да изберете подходящата консервирана храна за вашето куче. PetMagazin e онлайн зоомагазин, който ще ви предложи консерви за кучета с високо качество и един източник на протеин, свежо месо и естествени съставки, италиански био консерви за кучета с месо и плодове или риба. Разнообразни вкусове на пилешко, агнешко, пуйка, заешко, говеждо, сьомга, пъстърва и друга риба, екзотични вкусове с кенгуру, конско. Консерви с добавен ориз или зеленчуци за по-добро храносмилане. В допълнение PetMagazin предлага специални консерви за кученца с месо и яйца, които са произведени в Германия. Онлайн магазинът разполага с богат асортимент консерви без зърно и без соя, без ГМО и изкуствени консерванти. Консервираните храни от нашата селекция се грижат за здравето на очите, сърцето, козината, а съставките им подобряват имунитета и помагат на кучетата да подържат добър тонус през целия си живот. Без значение дали имате кучета от дребни, средни или едри породи тук ще намерите подходящата за тях консервирана храна.

Изберете консервирана храна с високо качество от Nutraline, Belcando, Animonda, Brit, Hills, Nature’s Protection, Royal Canin , Schesir, Nuevo, Piper и много други