Печелене на пари от интернет

 
Здравейте,

Искам да Ви представя един сайт, чрез който да изкарвате допълнителни доходи (ако сте редовни, постоянни и хвърляте по-малко труд и време, то може да достигнете и доста добри суми).

Интернет е най - добрата среда за реклама. Има рекламодатели които дават пари на компании - посредници за да ви пращат реклами. Има много начини, по които техните реклами стигат до нас. Този, който ви предлагам, е най-неангажиращ, отнема малко време и можете да го правите когато Ви е удобно.

 

Всико отнема не повече от 5-7 минути на ден, докато сърфирате из нета или правите нещо друго.

 

 

 
Това е най-бързо развиващия се сайт.  За всеки кликнат линк Ви се плащат по 0.01$, а от рефералите си печелите 100%. Всяка реклама е по 30 секунди. Минималната сума, която се изплаща е 10$. Изплащанията стават до 5 дни за Premium и 10 за обикновени членове чрез AlertPay

 

" Пример за печалба
Вие кликате на 10 банера на ден = $0.10
20 ваши реферала кликат на 10 банера на ден = $2.00
Вашите дневни печалби = 2.10
Вашите седмични печалби = 14.70
Вашите месечни печалби = $63.00

Тези печалби са базирани само на 10 клика дневно и 20 реферала. В някои дни ще имате повече кликове, някои дни по-малко. А какво ако имате повече реферали? А ако има повече сайтове за кликане? "

 

 

Ще ви обясня в няколко лесни стъпки как да започнете.

* Препоръчвам ви да си направите нов е-майл.

* Регистрирайте се в  www.alertpay.com (сметка за он-лайн разплащане). Помощ при регистрацията Тук! За да изтеглите парите си от системата погледнете Тук!

* След което следва регистрация в самата програма Bux.to. Регистрирайте се от Тук!

Кликнете на "Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus " и попълнете формата за регистрация.

*Кода за сигурност - въвеждайте го само с малки букви. Обикновено няколко пъти не го приема (може би нарочно са го направили така). Мен ме пусна от 3-тия опит.

Ето една примерна регистрация: Link

 

 -Referrer - е човека, който Ви е поканил в сайта. Когато в полето referrer е изписан моя ник - fliseno, Вие се регистрирате като мой реферал. Ще ви помоля, ако това поле автоматично не бъде попълнено, да го направите вие.  Да сте нечий реферал е неизбежно, ако не се регистрирате под мен, ще ви купи някой на другия край на света и ще му изкарвате пари, без той да ви е помогнал с нищо. Цялата система е такава - всеки е реферал на някой.

 

- След като се регистрирате натискате на "Log in" и въвеждате име и парола, които преди малко регистрирахте. Сега остава само да посещавате веднъж на ден менюто "Surf Ads" и да натискате по един път на всеки линк. След като натиснете, изчаквате таймера да отброи до 0 и да се появи тикче  (ще го видите в горната част на прозореца, който се е отворил след като сте кликнали на рекламата). Сега вече може да затворите прозореца и да преминете към следващия линк.

Приятно печелене! ;)

 





{START_COUNTER}